Stubbfräsning 

Har du oönskade stubbar på din mark? Vi hjälper dig med snabb och smidig stubbfräsning. Oavsett om det är en eller flera stubbar som du behöver hjälp med så löser vi det effektivt. Vi har kraftfulla maskiner som enkelt fräser din stubbe till flis.

Vid borttagning av stubbar är det viktigt att hela stubben tas bort, vilket är olika avancerat beroende på hur färsk eller gammal stubben är samt hur stort dess rotsystem är. När du anlitar oss på Bjännsjö kan du vara trygg med att hela stubben försvinner samt att vi fraktar bort stubbe och det fräs som du inte vill ha kvar, om du vill.

Anlitar du oss för trädfällning / trädplockning är det givetvis en smart helhetslösning att fräsa stubbarna. Men vi tar oss givetvis an stubbar som blivit lämnade kvarlämnade sedan tidigare. Kontakta oss för ett prisförslag – via formuläret nedan.

Faktorer som påverkar pris för stubbfräsning:

 • Antal stubbar
 • Storlek på stubbar
 • Rotsystem
 • Ålder på stubbar
 • Markförhållanden
 • Återställning av mark eller ej

Efter stubbfräsning hjälper vi dig gärna att återställa marken genoma tt fylla hålet med ny jord, där du sedan kan så nytt gräs. Anlita oss på Bjännsjö och låt vår erfarna personal befria dig från dina stubbar på ett snabbt och smidigt sätt.

Hör av dig för offert! Meddelandet har gått fram när tack meddelandet visas.

Offertförfrågan stubbfräsning


  JaNej  Bara stubbfräsningStubbfräsning samt borttagning av fräsetStubbfräsning samt borttagning av fräset och påfyllnad med jord


  Referenser