Trädfällning

Har du stora och osäkra träd på din fastighet eller helt enkelt bara träd som står i vägen för dina planer? Att hantera riktigt stora träd och se till att de inte krossar hus eller människor är en konst. 

I somliga fall är det naturens krafter som ser till att fälla träd på olämpliga ställen. 

Oavsett orsak så kan du alltid kontakta oss på Bjännsjö för att få hjälp av våra skickliga och erfarna medarbetare. Vi har resurserna för att utföra jobbet så väl som erfarenheten, rätt utrustning och rätt försäkringar. 

Tack vare vår utmärkta maskinpark kan vi erbjuda trädplockning vilket är en smidig form av trädfällning. Med vår kranbil når vi ca 30 meter. Det innebär att vi kan plocka ned träd i delar där det inte är lämpligt att fälla. Det fällda trädet lägger vi direkt i flaket för att fraktas bort.

Testa trädplockning – ett smidigt och kostnadseffektivt sätt att ta bort träd som står olämpligt till och där fällning inte är möjligt att utföra.

Förutom trädfällning och trädplockning hjälper vi er med stubbfräsning och att frakta bort allt som blir liggande i samband med ett nedtaget träd. 

Hör av dig för offert! Meddelandet har gått fram när tack meddelandet visas.

Offertförfrågan – Trädfällning


    JaNej


    Referenser